Meld je aan voor het corona-ondersteuningsuur op 30 december

Geplaatst op: 11-12-2020

De coronacrisis treft ons allemaal. Voor de één is de impact heel groot en voor de ander misschien minder, maar iedereen ervaart de gevolgen. Wij merken nog dagelijks dat gezinnen worstelen om het ‘nieuwe normaal’ ook voor hen werkend te maken. Want hoe doe je dat nu precies: werken terwijl je kinderen thuis moeten blijven van school vanwege griepklachten? Of de rust bewaren terwijl je één van je kinderen bij wijze van spreken wel achter het behang zou willen plakken? 

De situatie waar we gezamenlijk in verkeren, vergt veel geduld en aanpassingsvermogen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Vanuit GGZ Friesland willen we daarom een luisterend oor of een steuntje in de rug bieden aan gezinnen die daar behoefte aan hebben.

Wat en wanneer?

Elke laatste woensdagavond van de maand zitten tussen 19.00 en 20.00 uur via Microsoft Teams twee jeugd- en gezinsprofessionals een uur lang voor je klaar om alle vragen te beantwoorden die je hebt met betrekking tot het gezinsleven en het omgaan met alle worstelingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen. De vragen mogen gaan over alles waar je maar tegenaan loopt. We gaan graag met jullie in gesprek!

Voor wie?

Deze digitale bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ouders/verzorgers met (dagelijkse) worstelingen en die hierover in gesprek willen gaan met ons en andere ouders/verzorgers om advies in te winnen of simpelweg hun hart te luchten.

Hoe?

De bijeenkomsten vinden plaats via Microsoft Teams. Interesse? Meld je aan door een e-mail te sturen naar werkgroep.familie@kinnik.nl. Je ontvangt vervolgens per e-mail van ons een link voor het videobelgesprek op de woensdagavond van je keuze. Het is aan te raden om Microsoft Teams (gratis) te installeren op de computer; dit is overigens niet noodzakelijk. Een werkende webcam en microfoon zijn wel een vereiste. Via de smartphone is het ook mogelijk om aan te sluiten bij het vragenuurtje.

« Terug naar overzicht
Direct hulp nodig?