Zelfhulpprogramma's

U kunt gratis gebruik maken van de zelfhulpprogramma's van GGZ Friesland. Hiervoor hoeft u alleen een account aan te maken bij ons zelfhulpplatform via de aanmeldpagina. Via dit platform bieden we de volgende zelfhulpprogramma's:

Mindfulness

Wilt u meer bewust en ontspannen in het leven staan? In deze zelfhulptraining maakt u kennis met de basisbeginselen van mindfulness. De training bestaat uit 9 online sessies waarin u leert bewust te zijn van uw ervaringen, gedachten en uw reactie. 

Pak uw somberheid aan

Heeft u last van somberheid? U kunt er iets aan doen! In deze training krijgt u informatie over somberheid. U onderzoekt hoe uw somberheid in elkaar zit en u leert stapje voor stapje wat u kunt doen om u minder somber te voelen. De training bestaat uit 6 online sessies.

Lekker slapen

Woelen is niet fijn, slapeloze nachten ook niet. Leer hoe u uw nachtrust kunt verbeteren en word voortaan uitgerust en uitgeslapen wakker. De training bestaat uit 5 online sessies.

Fluitend naar uw werk

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die (langdurige) werkstress ervaart en hierdoor met minder plezier naar het werk gaat. In deze training leert u over stress. Hoe ontstaat het en wat kunt u eraan doen. De training bestaat uit 6 online sessies. 

Minder piekeren

Piekert u veel? U kunt er iets aan doen! In de training Minder piekeren leert u hoe u uw gepieker onder controle kunt krijgen. De training bestaat uit 7 online sessies.

Betrokken omgeving

Ook als naaste van iemand met psychische klachten wordt er veel van u gevraagd. In deze training krijgt u tips en trucs om anders om te gaan met de situatie van uw naaste en uzelf. Met oefeningen gaat u hiermee aan de slag. Zo leert u om meer balans aan te brengen in de zorg voor de ander en de zorg voor uzelf.

Kijk snel bij onze gratis zelfhulpprogramma's van GGZ Friesland of ga meteen door naar de aanmeldpagina.

 

Direct hulp nodig?