Hoe kan ik Kinnik bereiken?

Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Of vraag je ouders, verzorgers of school om dit te doen. Wij zijn bereikbaar via onderstaand adres en telefoonnummer of door uw jouw vraag of opmerking met ons te delen via het contactformulier. 

Kinnik, kind en jeugd GGZ
Sixmastraat 2
8932 PA Leeuwarden
Tel. 058-2678999

DIRECT HULP NODIG 

Afspraak afzeggen?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vinden wij het belangrijk dat je behandeling zoveel mogelijk door kan gaan en dat je zoveel mogelijk naar de afspraken komt. Wanneer dit echt niet lukt, vragen we je om dit ons zo tijdig mogelijk te laten weten via de Zorgadministratie van Kinnik. Zij zijn iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 058-2678999. Of via de directe contactgegevens van je behandelaar.

Je kunt ook het contactformulier invullen. Wij proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Bekijk hier het overzicht van al onze locaties.

Overige vragen 

Voor overige en algemene vragen, bijvoorbeeld over ons behandelaanbod, kun je gebruikmaken van het contactformulier op deze pagina. Berichten via dit contactformulier komen terecht bij de afdeling Marketing, Communicatie en Innovatie en worden op werkdagen gelezen.  

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. We gebruiken jouw gegevens alleen voor het contact met jou. We bewaren jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk; na het afronden van het contact verwijderen we jouw gegevens. Lees hier meer over hoe wij met jouw gegevens omgaan. 

Direct hulp nodig?