Contact

Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via onderstaand adres en telefoonnummer of door uw vraag of opmerking met ons te delen via het contactformulier.

Algemeen adres

Kinnik, kind en jeugd GGZ
Sixmastraat 2
8932 PA Leeuwarden
Tel. 058-2678999

JVC/ Fact Jeugd
Tel. 088-3365677

Afspraak afzeggen?

Om zo goed mogelijk te kunnen helpen, vinden wij het belangrijk dat de behandeling door kan gaan en dat men zoveel mogelijk naar de afspraken komt. Lukt dit niet, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via de Zorgadministratie van Kinnik. Deze is iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 058-2678999 (of via de directe contactgegevens van de behandelaar). 

Het telefoonnummer voor het afzeggen van afspraken van JVC/FACT Jeugd is 088-3365677.

Overige vragen

Voor overige en algemene vragen, bijvoorbeeld over ons behandelaanbod, kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Berichten via dit contactformulier komen terecht bij de afdeling Communicatie en worden op werkdagen gelezen. 

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. We gebruiken uw gegevens alleen voor het contact met u. We bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk, na het afronden van het contact verwijderen we uw gegevens. Lees hier meer over hoe wij met uw gegevens omgaan.

Media en pers

LET OP: Bent u journalist? Voor persgerelateerde vragen kunt u mailen naar pr@ggzfriesland.nlUit privacyoverwegingen geven wij géén gegevens vrij over personen die (mogelijk) bij ons in zorg zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Direct hulp nodig?