Werken & leren

Ben jij een GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Klinisch psycholoog of kinder- en jeugdpsychiater? Wij zijn regelmatig op zoek naar jou!

Kinnik heeft regelmatig interessante en uitdagende vacatures. Al deze vacatures vind je op de website van GGZ Friesland.

Wie we zijn

Kinnik helpt je kunnen wat je kan. Vandaar ook de naam Kinnik; dat kin ik (in het Fries). Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kinderen met complexe problemen, die daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Wil jij ons daarmee helpen?

Hoe we werken

Wij vinden dat het 'gewone' leven gewoon door moet gaan. De behandeling die wij bieden is dan ook intensief, specifiek en zo kort als mogelijk. Mensen zijn sociale wezens en daarom vindt behandeling wanneer mogelijk plaats in de groep. Ouders en opvoeders zijn wezenlijk onderdeel van het leven van de jeugdigen, wij betrekken hen dan ook intensief bij de behandeling. Daarnaast betrekken school en andere belangrijke systemen bij de behandeling, om zo het kind gezamenlijk te ondersteunen. Onze polikliniek heeft locaties in Leeuwarden en Heerenveen.

Ons team

Het is een inspirerend team met mensen die altijd gericht zijn op verbeteren. Binnen de poli werken GZ-psychologen, psychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, kinder- en jeugdpsychiaters, klinisch psychologen, artsen, creatief therapeuten en PMT-ers intensief samen. Als behandelaar bij de poli werk je ook nauw samen met de groepsleiding van de deeltijdbehandeling. Intern is er een nauwe verbinding met de deeltijdbehandelingen, kliniek Jeugd en FACT Jeugd.

Direct hulp nodig?